16feb/16

De tuin in het voorjaar

In deze periode komen bloemen en planten weer tot leven. De zon lijkt meer te schijnen en de dagen worden langer. Voorjaar is in aantocht! Iedereen gaat de tuin weer in.

In het voorjaar is het tijd om voor het betere snoeiwerk. Vooral de scheut bloeiers worden in de lente gesnoeid. Denk aan bijvoorbeeld Hortensia’s, Lavendel en rozen. Voor het correct snoeien van uw plant kunt u het beste eerst bepalen welk type u heeft, want dat bepaalt hoe u moet snoeien.
Tip: Snoei is bloei! Maar wees voorzichtig waar en hoe u snoeit. Het kan zijn dat er toch minder bloemen aan de plant komen. Bij twijfel kunt u ons bellen voor advies.

Met een verticuteermachine verwijdert u mos snel en eenvoudig. Bestrooi uw gazon eens met mest. Bemesting voedt het gras en zorgt voor een mooie groene kleur.
Als het niet meer vriest kan de vijverpomp, de fontein en het beregeningssysteem weer aangesloten worden. Altijd weer een vrolijk zicht in uw tuin!

Kunt u naast deze tips wat hulp gebruiken van een echte specialist? Neem dan contact op met JF Tuinen.

16feb/16

Nieuwe website een feit!

De afgelopen periode zijn we druk geweest met het vormgeven van onze nieuwe website. We zijn erg trots op het resultaat! Onze nieuwe site biedt onder andere een overzicht van onze bekende diensten en is ook mobiel beschikbaar.
Ook hebben we onze galerij opnieuw ingericht. Met regelmaat zal er een actueel bericht op de site verschijnen met tips voor het onderhoud van uw tuin. Verder vindt u op onze nieuwe site een pagina met informatie over onze machines.

We zijn blij met het eindresultaat en hopen dat de vernieuwde site een duidelijk beeld geeft van ons bedrijf. Heeft u nog op- of aanmerking met betrekking tot de website? Deel het met ons!

Groeten Jasper & Diana Fleurbaaij