Gemotiveerd en vakbekwaam realiseren wij uw wensen

Bij tuinaanleg of -renovatie komen alle werkzaamheden aan de orde om het project compleet naar uw wens te realiseren.

Denk hierbij om te beginnen aan het opschonen en leeghalen van de tuin. Hierna is vaak e.e.a. aan grondverzet, drainage en bodemverbetering nodig. Daarna volgt meestal de bestrating en halfverhardingen. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een terrasoverkapping van hout, al dan niet met een berging er bij inbegrepen. Ook plaatsen wij regelmatig schuttingen, of glazen windschermen. Een vijver mag bij sommigen ook niet ontbreken. In kleine ruimtes volstaat soms een waterornament.

Om het geheel aan te kleden, sfeer en beleving aan te tuin toe te voegen is beplanting natuurlijk een must. Evenals een gazon om rust en ruimte aan de tuin toe te voegen. Al dan niet uitgevoerd met echt gras of kunstgras.

De aanleg of renovatie van uw tuin of groenproject wordt met modern materieel uitgevoerd. Mede daardoor kunnen wij u vlot en efficiënt van dienst zijn. Bekijk ons machinepark.

 

Voor bedrijven

Ook voor bedrijven zoals bouw-/ aannemingsbedrijven, campings e.d. voeren wij verschillende aanleg- of renovatiewerkzaamheden uit. Denk hierbij aan graven van cunetten / bouwputten, profileren van terreinen, draineren / aanleggen van wegen / rioleringen of het plaatsen van bouwtechnische elementen.